Een intelligente unit voor uw woning

Installeer domotica in Westerlo en omstreken

Een domotica-installatie maakt uw leven zoveel eenvoudiger. Wilt u ook de voordelen van domotica ontdekken? Vertrouw dan op de jarenlange ervaring van BDB Elektro. Wij plaatsen uw domotica in Westerlo en zorgen voor advies op maat. Vraag snel een offerte aan!

De mogelijkheden van een domotica-installatie

Domotica hoeft niet noodzakelijk duur en uitgebreid te zijn. Ook een basissysteem kan uw leven meer comfortabel maken. Wij plaatsen domotica van Loxone voor automatische rolluiken, zonnewering, lichtsturing en verwarming airco De opties zijn zo goed als eindeloos. Indien u dit wenst, kan alles ook met uw smartphone of op afstand bediend worden. Een groot voordeel van domotica is het energiebesparende aspect door verwarming zonwering en u hele woning op elkaar af te stemmen besparing plus comfort.

Hier bij hebben we het nog niet over integratie van toegang controle en alarm of integratie van een audio systeem. Heeft u een concreet project dan kunnen wij u het systeem demonstreren van loxone in een volledige demo appartement.

Bekijk hier de brochure van ons domotica systeem

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen of wenst u advies bij de plaatsing van domotica? Neem dan contact op met BDB Elektro uit Westerlo. Wij maken met plezier een offerte voor u op.